639 76 56 76

Música i Continguts

Aquí trobaràs els enllaços per aconseguir els nostres àlbums i singles.
També podràs visualitzar els videoclips i descarregar-te les lletres de les cançons.

Pots veure la resta de videoclips com les “Home sessions” i els de final de gira al nostre canal de youtube
Per a més informació sobre el llançament del nou àlbum dirigeix-te a la web de la discogràfica: Satelite K

WHAT IS FREEDOM FOR YOU ens convida a reflexionar sobre la llibertat i com la vivim en una ciutat aparentment cosmopolita com Barcelona. Posant el focus en com les persones migrants i racialitzades vivim la llibertat i la falta d’ella des dels marges, des de la comunitat i la cura, amb el Sindicat Ambulant de Manters de Barcelona, com a referents de la lluita i l’autogestió.

Amb aquest primer videoclip del nostre segon disc hem volgut fer una reunió de dones racialitzades afro per empoderar-nos i celebrar-nos. Per riure i passar-nos-ho bé. Per agafar consciència de que en som moltes i que estem juntes per agafar forces per seguir lluitant. És una trobada sanadora i reconciliadora per deixar clar que som aquí i que aquest és el nostre lloc.

Per a la gravació d’aquesta trobada vàrem tenir la col.laboració de dones de vàries generacions i entre totes es va crear un ambient de calidesa i comunitat totalment sincer.

El videoclip compta també amb un solo de la ballarina Inés Sybille.

Sota la direcció d’Arnau Oriol, es va rodar un diumenge del passat mes de maig en un bosc molt a prop d’Hostalets de Balenyà (El Puig), un espai que creiem que aporta l’atmosfera necessària per a la trobada i celebració que proposàvem.

Believe és un cant de llibertat. Hem deixat de callar tot allò que ens oprimeix com a dones negres. Ens hem unit, hem fet comunitat i ens hem empoderat.

Believe vol dir creure, tenir fe, tenir esperança. Creure que entre totes, les coses es poden canviar.

“You have another day to shine”. Tens un altre dia per brillar.

Nest1

nest1